Dünyanın Dijital İkizi Projesi Warp İstanbul’da Başladı

“Dünyanın dijital ikizi” ilkeli bir teknoloji şirketi olan Warp, bu dünyanın ilk lansman etkinliğini İstanbul’da gerçekleştirdi. Geçen Cuma Raffles Otel Istanbul’un ev sahipliğinde yapılan, önde gelen iş yöneticileri ve medya temsilcilerinin katıldığı etkinlikte Warp’ın dijital dünyada turizm (turizm, hizmet, yaşam tarzı ve kentsel yönetim) sektörünü anımsatma planları vurgulandı.

Warp, kullanıcıların yenilikçi dijital kanallar aracılığıyla dünyamızdaki herhangi bir nesne, işletme veya kent noktasıyla sorunsuz bir şekilde etkileşimde bulunmalarını, seyahat, yaşam tarzı ve hizmetle ilgili etkinlikleri yerel veya yurtdışında herhangi bir yerde rezerve edebilmelerini, satın alabilmelerini ve yönetebilmelerini sağlar. Ek olarak, kullanıcıların ihtiyaçlarını tek bir platformdan tamamen dijital olarak yönetmelerini sağlar ve şirketlerin içeriklerini milyonlarca müşteriye mümkün olan en iyi fiyatlarla sorunsuz bir şekilde sunmalarına olanak tanır. Tüm kullanıcı istekleri, herhangi bir işletme hakkında her türlü bilgiyi sağlayan ve nerede olursanız olun sipariş vermenize yardımcı olan insan benzeri yapay zeka odaklı Dijital Asistan tarafından ele alınır. Platform, dünya genelinde ticari ve ticari olmayan varlıkları ve bunlarla birlikte gelen özellikleri içeren en kapsamlı dijital ikizi oluşturmayı amaçlamaktadır ve tüm bu unsurları sorunsuz bir şekilde tek bir platformda entegre etmektedir.

Hükümetlerin, işletmelerin ve bireysel kullanıcıların farklı ihtiyaçlarını karşılamak için özelleştirilmiş dijital araçlar ve ürünler sunan Warp, dış dünya ve nesneleriyle tamamen yeni etkileşim biçimleri yaratarak kullanıcı deneyimine genişletilmiş bir dijital boyut katıyor. Metaverse kanalı, kullanıcıların hemen erişemeyecekleri nesneleri bütünüyle deneyimlemelerine yardımcı oluyor.

Seyahat, şehir ve hizmet teknolojileri sektörlerinde yenilikçi, yapay zeka destekli bir meta sistem olarak ortaya çıkan Warp, küreselleşmeye ilk adımını İstanbul’da attı. Platform teknolojisini, gelecek planlarını ve yol haritasını İstanbul’da yatırım, turizm, teknoloji ve sanayi sektörlerinden ve iş dünyasından önemli profesyonellerin yanı sıra medya temsilcilerinden oluşan katılımcılara sergilediği lansman etkinliğini Raffles Otel Istanbul’da gerçekleştirdi. Lansman sırasında katılımcılara bir otelin metaverse’teki dijital ikizinde ayrıntılı bir tur da verildi.

“Dünyanın dijital ikizini yaratmayı hedefliyoruz”

Lansman etkinliği sırasında yaptığı açıklamada Warp CEO’su Oksana Golovina, “Türkiye turizm açısından oldukça başarılı bir ülke. Bu nedenle turizm sektörüne hizmet veren bir platform olarak ilk lansmanımızı İstanbul’da düzenlemek istedik. Mesajlarımızı, hedeflerimizi ve yol haritamızı buradan dünyanın geri kalanına iletmek istedik.” dedi.

Warp’ın amacının, hayatların giderek dijitalleştiği bir ortamda dünyanın dijital bir ikizini yaratmak olduğunu belirten Golovina, “Oluşturduğumuz platformdan tüm ilgililer yararlanabilir. Zorlu ve karmaşık süreçleri basit ve hızlı dijital formlara dönüştürüyoruz. Kapsamlı hizmetlerimizin ve yenilikçi ürünlerimizin küresel turizm sektöründe fark yaratacağını umuyoruz.”

Kullanıcılar, Warp kullanarak seyahat, hizmet, yaşam tarzı ve konaklama sektörlerindeki hizmetlere erişirken garantili hizmet kalitesiyle yeni ve kusursuz bir dijital deneyim elde edebilirler. Platform, bu sektörlerdeki kullanıcı ihtiyaçlarına birleştirilmiş bir arayüz aracılığıyla cevap verirken, her şeyi kapsayan işlem ve hizmet güvenliğini sağlayan kapsamlı bir sistem de sunmaktadır.

Ayrıca, kamu kurumları da Warp’den yararlanabilir. Devlet kurumları, turizm ve konaklama sektörlerinde faaliyet gösteren küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ’ler) işlemlerini dijitalleştirme, yönetme ve denetleme konusunda güçlü bir dijital araç kazanırken, her müşteri hareketi üzerinde gerçek veri toplama aracına sahip olur. Bu hizmet, sektörde şeffaflık, vergilendirme, turizm ücretleri, yabancı yatırım çekme ve kalite kontrolü gibi konuları içerir. Öte yandan özel işletmeler, platformu müşteri kazanımı, gelir oluşturma, ölçeklendirme ve otomasyon için yeni dijital kanallara erişim sağlamak amacıyla kullanabilirler.

Sizin de bu konuda söyleyecekleriniz mi var?