Enterprise Next röportajlarında konuğumuz TEGV İş Geliştirme Direktörü İpek Uralcan oldu.
TEGV ve TÜBİSAD iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Atma Bağışla Projesi’ ile e-atıklar, çocukların nitelikli eğitim desteği almasına katkı sağlıyor. e-atıklar eğitime dönüşüyor, TEGV’li çocuklar geleceğe umutla bakıyor.
Proje kapsamında 3 binden fazla çocuğun nitelikli eğitim alması sağlandığını belirten İpek Uralcan, “TEGV, ‘Atma Bağışla Projesi’ ile evde, okulda ve işyerinde kullanılmayan her türlü e-atığı geri dönüşümle eğitime kazandırarak, hem yaşanılabilir bir dünyaya katkı sağlıyor hem de eğitimle güçlenmiş toplum hayaline bağışçılarını da ortak ediyor. Proje kapsamında bağışlanan e-atıklar, 902 512 042 koduyla PTT aracılığıyla anlaşmalı geri dönüşüm tesisine gönderiliyor ve elde edilen gelir, imkânı kısıtlı çocukların TEGV’de nitelikli eğitim desteği almasını sağlıyor. Eğitimle güçlenen çocukların aydınlık geleceklerine ışık tutması ve daha yaşanabilir bir dünyaya katkıda bulunması açısından çok yönlü bir yapıya sahip olan ‘Atma Bağışla Projesi’ kapsamında bugüne kadar 250 tonu aşkın e-atık bağışlandı. Bu bağışlarla bugüne kadar 3 binden fazla çocuğun TEGV’de nitelikli eğitim desteği almasına katkı sağlandı” dedi.
Enterprise Next olarak bizim de destek vermeye çalıştığımız ‘Atma Bağışla Projesi’, çocukların eğitimine katkı sağlamanın yanı sıra doğanın korunması için de önemli bir çevre faaliyeti olma niteliği taşıyor. Siz de elektronik atıklarınızı PTT şubelerine teslim ederek çocuklarımızın TEGV’de nitelikli eğitim desteği almasına katkı sağlayabilir, onların geleceğine ışık tutabilirsiniz.
Proje hakkında TEGV İş Geliştirme Direktörü İpek Uralcan ile gerçekleştirdiğimiz sohbeti aşağıdan izleyebilirsiniz.