Pandemiyle birlikte hızlanan dijitalleşmeye sivil toplum kuruluşları da kayıtsız kalmadı ve teknoloji yatırımlarını artırmaya başladı. Workcube; sivil toplum örgütleri için üye yönetiminden, proje ve bütçe yönetimine tüm faaliyetlerini kapsayacak fonksiyonları bir arada sunuyor.
Sivil Toplum örgütlerinin bir ülkenin kalkınmasında çok önemli rol oynadığını ancak Türkiye’deki pek çok sivil toplum örgütünün çok proje yönetmelerine rağmen ellerinde organizasyon ve faaliyetlerinin bütününü yönetecek dijital bir araç olmadığını ifade eden Workcube Türkiye Yöneticisi Satiye Ketenci, “Workcube Türkiye’de ve farklı ülkelerde pek çok sivil toplum örgütü tarafından kullanılıyor. Yardım kuruluşları, dernekler, vakıflar gibi toplumsal, ekonomik ve sosyal kalkınmaya destek veren ve kar amacı gütmeyen kuruluşlar bu çok özel lisanslama desteğinden faydalanma hakkına sahip. %100 Web Tabanlı bir kurumsal iş yönetimi platformu olan Workcube; sivil toplum örgütleri için üye yönetiminden, proje ve bütçe yönetimine tüm faaliyetlerini kapsayacak fonksiyonları bir arada sunuyor. Workcube pandemi döneminde genel olarak tüm faaliyetlerini online ortama taşıyan sivil toplum örgütleri için, tüm ekiplerin ve proje paydaşlarının işlerini ve işbirliklerini bir arada ve merkezi olarak yönetebilecekleri benzersiz bir dijital ortam sağlıyor” şeklinde konuştu.
Toplumsal ve sosyal yardım amaçlı faaliyetler yürüten STK’lar Workcube All-in-One Lisansını ister kendi sunucularında isterlerse bulut lisanslama ile %85’in üzerinde özel indirimli bir fiyatla kullanabiliyorlar. Sivil Toplum Örgütleri’ne özel hazırlanan Workcube All-in-One paketin içerisinde; Finans, Muhasebe, Bütçe Yönetimi, Satış, Satın Alma, Lojistik, Pazarlama, Organizasyon Planlama, Bordro ve Özlük İşleri, Üye Yönetimi, Proje Yönetimi, Fiziki Varlık Yönetimi, Dijital Arşiv, Eğitim Yönetimi, Intranet ve İçerik Yönetimi gibi Dernek ve Vakıfların tüm faaliyetleri için kullanabilecekleri fonkisyonlar yer alıyor.