LG Insta Academy’de Üçüncü Dönem Yeni İsimlerle Devam Ediyor

LG’nin mobil fotoğrafçılık üzerine gerçekleştirdiği önemli projelerinden biri olan LG Insta Academy’nin üçüncü dönem kayıtları başladı.

LG Insta Academy

Katılımcılarını iyi birer fotoğrafçıya dönüştürme amacıyla yola çıkan LG Insta Academy, kullanıcılardan büyük ilgi görmeye devam ediyor. Kullanıcılar üçüncü dönem kayıtları başlayan LG Insta Academy ile Instagram fotoğraflarını çekerken nelere dikkat etmeli, en fazla beğeni alan fotoğraflar hangileri, Instagram fenomeni olmak istiyorlarsa ne yapmaları gerektiğiyle ilgili onlarca dersi, işin ustaları olan Instagram fenomenlerinden almaya devam edecekler.

Geçtiğimiz iki dönemde Barkın Özdemir, Maneki Neko, Nil Ertürk, Nihat Kayın, Burak Kahveci ve Barış Hasan Bedir’in verdiği eğitimler, bu dönem ise Zeynep Albayrak ve Onur Yüksel’in şehir lifestyle, yemek ve portre gibi alanlarda verecekleri derslerle devam edecek. Bu yeni dönemde de katılımcılar yine sertifikalı birer Instagram fenomeni olarak Insta Academy’den mezun olacaklar. Ayrıca, yine birinci ve ikinci dönemde verilen eğitimlerin videolarını web sitesi üzerinden izleme fırsatı bulacaklar.

LG Insta Academy’e katılmak isteyen kullanıcıların öncelikle www.lginstaacademy.com sitesinden kayıt olmaları gerekiyor. Sonrasında ise bu sertifikayı alabilmek için tek yapmaları gereken şey; şehir, yemek, lifestyle veya portre başlıklarından birini seçerek en az 20 ders almak.

Etiketler: ,