• İş Dünyasını Dönüştürecek 5 Teknoloji Trendi
  • HPE Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey
  • İndirim Sezonunda Siber Tuzaklara Dikkat
  • “Yapay Zeka Disleksi Tanısında Yüzde 99’luk Doğruluk Sağladı”
  • Yetenek Açığını Kapatmak
  • E-Ticaretin Bel Kemiğini KOBİ’ler Oluşturuyor
  • Profesyoneller “Siber Bağışıklık” Yaklaşımına Sıcak Bakıyor
  • Finans Uygulamalarında Yeni Büyüme Dönemi
  • Türkiye’nin 2025 Alışveriş Tercihleri Açıklandı
  • 2026 “Kamusal Zekâ Yılı” İlan Edildi

Enterprise Next

Menü
  • Manşet
  • Gündem
  • Konuk Yazarlar
  • Makaleler
  • Epnext TV
  • Autonext
Ana Sayfa
Gündem
Logo’dan Öğrencilere Çevrimiçi Staj Olanağı

Logo’dan Öğrencilere Çevrimiçi Staj Olanağı

EPN Haber Merkezi/ 10 Ağustos 2020/ Gündem/
Logo Yazılım, her yıl uyguladığı stajyer alımlarına 2020 yılında da devam ediyor. Online staj programı kapsamında staj yapmaya hak kazanan gençler bu yıl 20 Temmuz’da iş başı yaptılar. Gelişim merkezi uygulamaları sonrası stajyer kabul eden firma gençlere güzel bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Yaklaşık 4000 kişilik başvuru aldıklarını belirten Logo Grup İnsan ve Organizasyonel Dönüşüm Başkanı Hande Yalgın, “Türkiye’nin lider yazılım firmalarından biri olan Logo Yazılım olarak yoğun bir yaz dönemine başladık. Adaylarımız için 1650 video mülakat, 1600 teknik sınav, 200’den fazla vaka analizi hazırladık. Ayrıca staj yapacak adaylarımızı belirlerken cinsiyet eşitliğine de önem verdik. Bugün Logo ailesinin bir ferdi olmaya aday arkadaşlarımız yüzde 50 kadın yüzde 50 erkek oranıyla belirlendi. Öte yandan Covid-19 gündemi nedeniyle artan evden çalışma sürecine yanıt verebilmek, gençlerimizin pandemiden en az şekilde etkilenmesini sağlayabilmek için tüm imkanlarımızı seferber etmiş durumdayız. Türkiye’nin lider bilişim markalarından biri olarak dijital dönüşümde öncü ve rehber rolümüzle genç yeteneklere online staj programı yarattık. Teknik altyapımız ve uzaktan iş yapma kültürümüz sayesinde gerçekleştireceğimiz tüm oryantasyon, eğitim ve iş yapışımızı dijitalleştiriyoruz. Staja kabul edilen tüm adaylarımız Logo staj yolculuğunda onlara yol gösterici olacak, bu süreçte farkındalığını artıracak ve gelişimini destekleyecek, organizasyonel kültüre adaptasyonunu hızlandıracak “Gölge Liderler” tarafından takip edilecekler. Stajyerlerimiz mesleki eğitim alanında bağlı bulundukları ekiplerden eğitim almanın yanında tüm stajyerlere oryantasyon sürecinden başlayarak iş hayatında ihtiyaç duyacakları çevik çalışma yöntemleri ve iletişim gibi konularda eğitimler verilecek. Bunun yanında uzaktan iş yapma konusunda ayrıca eğitimler planladık. Logo’da kariyerine devam etmek konusunda ilginin yoğun olduğunu görmek bizler için bir gurur kaynağı oldu.” dedi.

“LOG-in” adı altında üniversite öğrencilerine staj imkânı sunan Logo Yazılım, gençlerin gerçek bir çalışan deneyimi yaşamasına da önem veriyor.

2019’da 76 stajyer Logo’da staj yolculuğunu tamamlamıştı

2019 yılında 4.400’den fazla stajyer adayı stajyer programına başvurarak teknik test (.NET ve Java dilinde), video mülakat, vaka çalışması ve kişilik envanteri gibi işe alım süreçlerine dahil ediliyor. Bu aşamaları başarıyla tamamlayan adaylar stajyer olarak ilgili bölümlere yerleştiriliyor. 2019 yılında yüzde 50 kadın, yüzde 50 erkek oranıyla 76 stajyer Logo’da staj yolculuğunu tamamladı. Stajyerler bu süreçte oryantasyon programı, sosyal beceriler ve teknik eğitimlere de katıldı. Ayrıca staj sonunda 15 yarı zamanlı, 3 sürekli olmak üzere toplam 18 stajyer, kariyerlerine Logo’da devam etme fırsatı buldu.

Tweet

Yazar Hakkında

EPN Haber Merkezi

Enterprise Next, gündeme dair gelişmeleri en güncel yurt içi ve yurt dışı kaynaklardan yansıtan kurumsal teknoloji basınının lider markasıdır.

Bu haberler de İlginizi Çekebilir

Online Platformlarda Verileri Korumanın 5 Yolu

EPN Haber Merkezi/

Siber Hırsızlara Fidye Ödeme Devri Kapanıyor

EPN Haber Merkezi/

Software AG Türkiye Ebru Kılıç Eker’e Emanet

EPN Haber Merkezi/

Ekvator’daki Tüm Vatandaşların Verisi Sızdı

EPN Haber Merkezi/
Etiketler: Hande Yalgın, logo

Aradığınız bir şey mi var?

Yazılardan Seçmeler

  • Oppo, Türkiye’de Üretim Kapasitesini Artırıyor
    4 Temmuz 2024
  • Hibrit İşyeri: Güvenli mi Yoksa Riskli mi?
    17 Haziran 2021
  • Cisco’dan Yeni Sürdürülebilirlik İnovasyonu
    5 Nisan 2023

Son Haberler

  • Genç Yetenekler Agentic AI ile Yapay Zekanın …
    12 Ocak 2026
  • Dijital Fabrikanın Görünmez Gücü: Mekatronik
    12 Ocak 2026
  • HP WXP Platformuna Yeni Güncelleme Ek Modüller …
    12 Ocak 2026
  • Yapay Zekâ Gücüyle Detaylı Göz Muayenesi
    12 Ocak 2026
  • MOVA’da Üst Düzey Atama
    12 Ocak 2026

Enterprise Next

  • Künye
  • Hakkımızda
  • RSS
Enterprise Next Copyright © 2026.
Enterprise Next içeriğini link vermek ve kaynak göstermek koşuluyla, kısmen alıntı yaparak kullanabilirsiniz.