GE Aviation, Dassault Systèmes ile İnovasyon Gücünü ve Dijital Sürekliliğini Artırıyor

3DEXPERIENCE platformu, ürün geliştirme sürecinde rekabet gücü yüksek bir yaklaşımı mümkün kılıyor.

Dassault Systèmes, 3DEXPERIENCE platformuyla GE Aviation’da hava araçları parçalarını geliştirme sürecinde inovasyonu ve verimliliği artırıyor.

GE Aviation, 3DEXPERIENCE platformuyla iş akışlarındaki devamlılık ve işbirliği için dijital bir süreç geliştiriyor. Gereksinimlerin tamamlanması, tasarım, analiz, simülasyon, üretim, yeterlilik belirleme ve yeni üretim teknoloji ve tekniklerinin geliştirilmesinin desteklenmesi de bu sürece dahil ediliyor.

İngiltere’deki GE Aviation’ Hamble tesisinde Mühendislik Lideri olan Paulo Mancilla şunları söylüyor: “GE Aviation Hamble tesisinde 3DEXPERIENCE platformunun kullanılması havacılık endüstrisinde yenilikçi yapıların geliştirilmesi konusundaki çabalarımızı destekliyor. Bu, tasarım ve üretimden yeterlilik belirlemeye kadar her alanda dijital 3D modelleme gibi teknikleri kullanarak havacılık endüstrisi için yüksek performanslı yapılar geliştirmemizi mümkün kılıyor.”

3DEXPERIENCE platformu, dijital bir ortamda ürün tasarımı, analiz, üretim ve veri yönetimi için sezgisel 3D uygulamaları sağlıyor. Platform tanımlama, paylaşım, inceleme, entegrasyon, doğrulama, uygulama ve raporlama için tek bir merkez işlevi görürken konsept tasarımdan teslimata kadar dijital süreklilik yoluyla maksimum iş geliştirme sağlıyor.

Dassault Systèmes Havacılık ve Savunma Sanayi Başkan Yardımcısı David Ziegler ise şunları ifade ediyor: “Ağırlık, performans ve maliyet, en yeni nesil hava araçları için gelişmiş ve karmaşık yapıların geliştirilmesi ve üretilmesi sürecinde rekabet gücünün ana unsurları olmaya devam ediyor. Bu alanda global liderler arasında yer alan GE Aviation kesintisiz inovasyona devam ediyor ve 3DEXPERIENCE platformunun bu yaklaşım için kritik teknolojileri sağladığının farkında. Bu dönüşümde onların ortağı olduğumuz için gururluyuz.”

3DEXPERIENCE platformunun GE Aviation için sağladığı başlıca avantajlar arasında şunlar bulunuyor:
– Tasarım ile tedarik zinciri bölümleri arasında artan işbirliğinin sonucu olarak azalan döngü süreleri; paydaşların tamamının en yeni bilgilerle ve geçerli bağlamda çalışıyor olmasını sağlayan paylaşımlı dijital referansları ve tek biçimli bir deneyimi garanti eden ortak kullanıcı arayüzü. Bu, ayrıca model tabanlı bir işletmeyi mümkün kılıyor.
– Performansın izlenebilmesi için gerçek zamanlı bilgilerin sorgulanmasını mümkün kılan ‘iş zekası’ uygulamaları sayesinde daha yüksek görülürlük ve optimum müşteri talebi karşılama süreleri.
– Veri yönetimini kolaylaştıran ve bilginin her alanda etkin paylaşımını mümkün kılan veri odaklı temel gerekçeler ve sezgisel arama özellikleri sayesinde daha fazla üretkenlik.