Digital Experience Summit’te Dijital Devrim: Total AI

MechSoft tarafından düzenlenen Digital Experience Summit etkinliği bu yıl beşinci kez gerçekleştiriliyor. “Total AI” temasıyla düzenlenecek etkinlik, 10 Ekim 2024 tarihinde Marriott İstanbul Asia Hotel’de bilişim sektörü profesyonellerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Türkiye ekonomisini yönlendiren firmalara dijital dönüşüm süreçlerinde rehberlik eden MechSoft, her yıl düzenlediği “Digital Experience Summit” etkinlik serisini bu yıl da “Total AI” temasıyla sürdürüyor.

“Yapay Zeka ile Dijital Dönüşümü Hızlandırmak”, “Total Experience & Total AI”, “ Low Code & AI : İş Süreçlerini Yeniden Tasarlamak”, “Dijital Dönüşümde Liderlik: AI ile Geleceği Yönetmek”, “Dijital Çağda İnsan ve Kültür”, “Geleceğin Ekosisteminde Öne Çıkan Trendler” gibi konu başlıklarının yer alacağı Digital Experience Summit’24, yapay zekaya ve dijital dönüşüme ait tüm merak edilenleri masaya yatırıyor.

Sektörün nabzını tutan paneller, çığır açan sunumlar ve sürpriz isimlerin katılımıyla gerçekleşecek etkinliği destekleyen firmalar arasında Digitopia, CXO Medya ve Rüzgar Mira Okan yer alıyor. Her yıl olduğu gibi, bu yıl da en iyi projelerin ödüllendirildiği Digital Wonders Awards’da yeni ödüller sahiplerini bekliyor.

“Geleceğin vizyonuna ışık tutuyoruz”

MechSoft CEO’su Gökhan Erdoğdu, etkinliği beşinci kez gerçekleştirdiklerini vurguladı. Erdoğdu; “Digital Experience Summit ile her yıl daha fazla sektör profesyoneline ulaşarak, dijital dönüşümdeki öncülüğümüzü bir adım daha ileriye taşıyoruz. Bu yıl, alanında çığır açan uzmanlarımız ve ‘Total Experience & Total AI’ gibi ezber bozan konu başlıklarımızla, katılımcılarımıza geleceğin dünyasına dair ufuk açıcı bir bakış sunmayı amaçlıyoruz” diye belirtti.

Sizin de bu konuda söyleyecekleriniz mi var?