Huawei Yeni Nesil Ürünleriyle Fark Yaratıyor

Enterprise Next test merkezimizin konukları Huawei MatePad Pro, Huawei Sound Joy ve Huawei Watch Fit Mini oldu.

Huawei’nin yeni amiral gemisi tableti MatePad Pro, 12,6 inç OLED FullView ekrana sahip. Yüksek çözünürlüklü, ayrıntılı görüntü çıkışı desteği ve bir dizi göz koruma özelliğine sahip ekranıyla Huawei MatePad Pro’nun yaygın bir tüketici beğenisi bulması şaşırtıcı değil.

12,6 inç OLED FullView Ekran

Huawei MatePad Pro, neredeyse bazı dizüstü bilgisayarların ekranları büyüklüğünde 12,6 inç ekrana sahip ilk Huawei tablet. Daha büyük ekran, üretkenlik için daha fazla alan sağlıyor. İlk olarak, daha büyük bir ekran aynı anda daha fazla bilgiyi sığdırabilir ve daha iyi çoklu göreve olanak tanır. Çoklu Pencere ile kullanıcılar, Huawei MatePad Pro’da aynı anda dört adede kadar uygulamayı açabilir. İkincisi, içerik oluşturucular için ekran dijital bir tuval gibidir. Daha büyük ekran, yaratıcılıklarını ortaya çıkarmaları için onlara özgürlük sağlar.12,6 inçlik

Huawei MatePad Pro, 2. Nesil M-Pencil, Manyetik Klavye ve taşıma kılıfı aksesuvarlarıyla birlikte  Huawei Online Mağaza üzerinde satışa sunuldu. Ürünle ilgili fiyat bilgisine buradan ulaşmak mümkün.

Huawei-Devialet ortak tasarımı Huawei Sound Joy

Huawei Sound Joy, tüketicilere gittikleri her yerde inanılmaz rahatlık ve birinci sınıf ses deneyimleri sunan, günlük kullanım için tasarlanmış kompakt, şık ve taşınabilir bir hoparlör. Dokuma kumaş tasarımı, IP67 dereceli toza ve suya dayanıklılık ve kaymaz yüzey, hoparlörü her koşulda sağlam ve dayanıklı hale getiriyor. 26 saate kadar çalma süresini destekleyen 8800 mAh geniş kapasiteli dahili pili ve hızlı şarj desteği ile Huawei Sound Joy, her türlü dış mekan partisine hayat verecek ideal bir taşınabilir hoparlör.

Huawei Sound Joy ve cihazlarınızla akıllı etkileşim

Huawei Sound Joy sadece taşınabilir değil, aynı zamanda akıllıdır. Huawei Sound Joy, dinleme deneyimlerinizi yükseltmeye yardımcı olan çeşitli akıllı özellikleri de destekler. Evde film izlerken, ekstra ses kanalı görevi görebilecek fazladan bir hoparlörünüz olsa hoş olmaz mıydı? Shake Stereo Link Up ile, daha sürükleyici film izleme deneyimleri sunan bir stereo hoparlör seti oluşturmak için iki Huawei Sound Joy birimini eşleştirebilirsiniz.

Huawei Sound Joy obsidyen siyahı ve ladin yeşili renk seçenekleriyle Huawei Online Mağaza’da satışa sunuluyor. Ürünle ilgili fiyat bilgisine buradan ulaşmak mümkün.

Şıklığın sporla buluşması

Hafif, şık ve birinci sınıf saat gövdesi her zaman rahat bir uyum için her kayışla kusursuz bir şekilde eşleşiyor. Huawei WATCH FIT Mini’nin saat gövdesi ve kulpları titanyum alaşımı, paslanmaz çelik, seramik ve diğer malzemelerden daha hafif olan alüminyum alaşımı ile üretildi.

Kayışı hariç 20 gram ağırlığındaki Huawei WATCH FIT Mini, ister deri kayış ister yumuşak, cilt dostu, anti-alerjik floroelastomer saat kayışı olsun, kire ve tere karşı dayanıklı. Saat gövdesinin yüzeyi, kayışın kenarı ve kullanıcılarla temas eden yüzeyler özenle işlendi. Zarif, kavisli tasarım, giyerken rahat bir dokunuş sağlıyor.

Huawei WATCH FIT Mini Huawei Online Mağaza’da satışa sunuluyor. Ürünle ilgili fiyat bilgisine buradan ulaşmak mümkün.

Bu üç ürünle ilgili hazırladığımız videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Sizin de bu konuda söyleyecekleriniz mi var?