Business Strategy Summit İçin Geri Sayım

Boğaziçi Üniversitesi Yöneylem Araştırma Kulübü (BÜYAK) tarafından düzenlenecek Business Strategy Summit’in tarihi 21 Aralık olarak açıklandı.

Boğaziçi Üniversitesi Yöneylem Araştırma Kulübü (BÜYAK) 21 Aralık 2019 tarihinde Albert Long Hall’da ikincisini düzenleyeceği ve  üniversite bünyesinde strateji üzerine yapılan tek etkinlik olan Business Strategy Summit, kariyerlerine iş geliştirme ve strateji departmanlarında devam etmek isteyen veya bu alanlarda kendini geliştirmek isteyen 450 katılımcıyla gerçekleşecek.

Etkinlik boyunca 7 slot içerisinde stratejinin temelleri ve şirketlerin dijitalleşmeyle birlikte değişen stratejileri anlatılacak; start-uplar ve global şirketler çeşitli konulardaki stratejilerinden bahsedecek. Etkinlik sırasında katılımcıların stratejik düşünme yapısını oturtmaları ve stratejinin uygulama biçimlerini görmeleri amacıyla çeşitli workshoplar verilecek.

İş dünyasına üniversitede hazırlanıyorlar

BÜYAK, 1982 yılında Endüstri Mühendisliği üzerine kurulmuş ancak şu anda bünyesinde birçok bölümden öğrenciyi barındıran, üyelerinin ve katılımcılarının kişisel gelişimi için yıl içinde çok sayıda ulusal ve uluslararası çapta çeşitli etkinlikler düzenleyen bir kariyer kulübü. Öğrenci Temsilciliği Kurulu anketlerine göre de 2016 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nin en sevilen kulübü seçilmeyi de başarmış.