LG Electronics Türkiye En Yeni IT ve Medya Ürünlerini Tanıttı

LG Electronics Türkiye’nin, en yeni model monitör, projektör ve medya ürünlerini tanıtmak amacıyla gerçekleştirdiği etkinliğe LG Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, LG Türkiye IT ve Medya Ürünleri Pazarlama Bölüm Başkanı Kangpil Choi ve LG Türkiye IT Ürünleri Satış Müdürü Ekin Doğan’ın yanı sıra çok sayıda basın mensubu ve iş ortağı da katıldı.

Soho House İstanbul’da 3 Kasım Perşembe günü gerçekleştirilen etkinlikte; oyun tutkunları tarafından merakla beklenen LG 34UC79G monitör, her mekanı eğlencenin merkezine dönüştürebilen LG LOUDR FH6, LG Mini Audio OM7560 ve LG FH2 LOUDR hoparlörler ile batarya ömrüyle dikkat çeken, kısa mesafelerde bile en uygun görüntüyü sağlayan LG PH450UG projektör tanıtıldı.

Etkinlikte açılış konuşmasını gerçekleştiren LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho, “IT ve medya ürün gamımıza farklı bir boyut kazandıran en yeni modellerimizi sizlerle tanıştırmanın sevincini yaşıyoruz. Yeni ürünlerimizin sunduğu inovatif konsepti çok beğeneceğinize ve eşsiz bir deneyim yaşayacağınıza dair inancım tam” diye konuştu.

LG Electronics Türkiye IT ve Medya Ürünleri Pazarlama Bölüm Başkanı Kangpil Choi de “LG olarak, bugün tanıttığımız başta monitörümüz olmak üzere, projektör ve medya ürünlerimiz bizler için büyük önem taşıyor. Tasarımları, rahat kullanılabilirliği ve üstün özellikleriyle yeni ürünlerimizin sektöre yeni bir nefes getireceğini ve bunun satış rakamlarımıza olumlu yönde bir etki yapacağını düşünüyoruz” dedi.

Ürünlerle ilgili bilgi veren LG Electronics Türkiye IT Ürünleri Satış Müdürü Ekin Doğan,Bu sene tüketicinin beğenisine sunduğumuz yeni ürünlerimizin başta kalitesi olmak üzere yenilikçi teknolojisiyle de göz dolduracağını düşünüyoruz. IT ürünlerimizle, LG olarak tüketicilerimizin hayatını teknoloji anlamında kolaylaştırmaya devam edeceğiz.” dedi.

Etkinlikte ürün sunumları, LG Electronics Türkiye IT Ürünleri Pazarlama İletişimi Sorumlusu Funda Susam ve Medya Ürünleri Pazarlama İletişimi Sorumlusu Burcu Bilal tarafından gerçekleştirilerek ürünler hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Aynı zamanda basın mensuplarının ürünleri deneyimlemeleri de sağlandı.

 

Etiketler: