Sophos Evolve Roadshow İstanbul 2019 Etkinliği Gerçekleştirildi

Sophos’un Türkiye’deki iş ortaklarıyla buluşmak için 18 Nisan’da Swissotel the Bosphorus’da düzenlediği Evolve Roadshow 2019 etkinliği, yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Etkinlikte Sophos’un sunduğu siber güvenlik çözümlerinin detayları, şirketin yol haritası, yeni ürünlere dair detaylar ve Sophos iş ortaklarının müşterilerine daha iyi hizmet sunabilmesi için izleyecekleri stratejiler paylaşıldı.

Sophos Türkiye Ülke Müdürü Emre Aktaş, etkinliğe dair şunları söyledi:

“Sophos Evolve Roadshow İstanbul 2019 etkinliğinde 85 iş ortağımızı temsilen 100’ün üzerinde katılımcıyı ağırladık. Bu etkinlikte Sophos’un geride bıraktığı 2019 finansal yılının kısa bir değerlendirmesini yaptık. Gerek uç nokta, gerek UTM güvenlik çözümlerinde elde ettiğimiz başarıları ve satış adetlerimizi paylaştık. Büyüyen iş ortakları veri tabanımızın detaylarından bahsettik. Devamında 2018’de yaşanan güvenlik olaylarına dair bilgileri ve Sophos’un yeni bulut odaklı güvenlik çözümü Sophos Optix’in detaylarını iş ortaklarımızla paylaştık. Seçtiğimiz 3 iş ortağımızın yaşadıkları siber olaylarla ilgili başarı hikayelerini dinledik. Son olarak geride bıraktığımız 2019 finansal yılında başarılı olan iş ortaklarımızı ödüllendirdik.”

2018 yılının zor bir yıl olduğuna değinen Aktaş, “2018 zor geçmekle birlikte biz bu dönemde müşterilerimizden gelen geri bildirimleri dikkate alarak 2019 yılına güçlü bir başlangıç yaptık. Yeni dönemde yeni iş ortaklarımızın aramıza katılmasıyla büyüme ivmemizin daha da artacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.