• Akıllı Telefonları Hedef Alan NFC Tabanlı Dolandırıcılık Faaliyetleri Yüzde 188 Arttı
  • Dolandırıcılar 2026 Dünya Kupası Yolcularını Hedef Alıyor
  • Türkiye’de 5G etkisi
  • Türkiye’de Her Yıl 1 Milyon Ton E-atık Oluşuyor
  • İnternet Trafiğinde Türkiye Fırsatı
  • Türk Ailelerin Yüzde 34’ü Cihazlarını Siber Tehditlere Karşı Koruyor
  • İnsan Dışı Kimlikler Kurumların Güvenliğini Riske Atıyor
  • Yapay Zeka Pazarlama İçin Fırsat mı, Tehlike mi?
  • Şirketler Dijital Ekosistemlerde Nasıl Konumlanmalı?
  • “Cam Kutu” Zorunluluğu

Enterprise Next

Menü
  • Manşet
  • Gündem
  • Konuk Yazarlar
  • Makaleler
  • Epnext TV
  • Autonext
Ana Sayfa
Gündem
Logo’dan Öğrencilere Staj Fırsatı

Logo’dan Öğrencilere Staj Fırsatı

EPN Haber Merkezi/ 4 Mart 2021/ Gündem/
Logo, 2021 yılı stajyer alımı sürecini başlattı. Her yıl “Log-in” adı altında üniversite öğrencilerine staj imkânı sunan firma gençlerin gerçek bir iş deneyimi yaşamasına da önem veriyor.

Logo Yazılım, geçtiğimiz yıllarda gençler tarafından ilgiyle karşılanan Log-in Staj Programını 2021’de de sürdürüyor. Uzaktan çalışma kültürüne uygun olarak 2020 yılında olduğu gibi bu yıl da uzaktan gerçekleştirilecek olan staj programına üniversite öğrencileri başvurabiliyor. Başvurular 15 Şubat – 31 Mart tarihleri arasında yapılacak.

2021 yılı stajyerleri uzaktan bir staj deneyimi yaşayarak Logo’nun çalışma kültürüne dahil olacaklar ve iş hayatında ihtiyaç duyabilecekleri, onlara uygun olarak geliştirilen eğitim programlarına da katılma imkanları bulacaklar.

Log-in staj programı katılımcıların görüşmeler, teknik test, case study yöntemleriyle belirlenmesinin ardından oryantasyon ile devam edecek. Süreç sırasıyla; Gölge Liderlerle Tanışma, staj sürecinin başında yapılan “beklenti anketleri”, online eğitimler, ekiplerle projelerde görev alma, gölge liderler ile geri bildirim toplantılarıyla devam ediyor ve staj sonunda değerlendirme anketleri gerçekleştiriliyor.

2020’da rekor başvuru oldu

2020 yılında yaklaşık 4000’in üzerinde stajyer adayı programa başvurdu. Adaylarımız için 1650 video mülakat, 1600 teknik sınav, 200’den fazla vaka analizi hazırlandı. Stajyerler mesleki eğitim alanında bağlı bulundukları ekiplerden eğitim almanın yanında oryantasyon sürecinden başlayarak iş hayatında ihtiyaç duyacakları eğitimleri de aldılar. 2020 yılında %50 kadın erkek oranıyla 81 stajyer Logo’da staj yolculuğunu tamamladı. Stajyerler bu süreçte oryantasyon programı, sosyal beceriler ve teknik eğitimlere de katıldı. Ayrıca staj sonunda toplam 21 stajyer, kariyerlerine Logo’da devam etme fırsatı buldu.

Tweet

Yazar Hakkında

EPN Haber Merkezi

Enterprise Next, gündeme dair gelişmeleri en güncel yurt içi ve yurt dışı kaynaklardan yansıtan kurumsal teknoloji basınının lider markasıdır.

Bu haberler de İlginizi Çekebilir

Multinet inventiv’den Sahtekarlık Girişimlerini Önleme Projesi

EPN Haber Merkezi/

Türkiye’nin İTÜ Çekirdek’i Milli Değer Üretiyor

EPN Haber Merkezi/

Geleceğin Bilim Kadınları BSH Türkiye’de Buluştu

EPN Haber Merkezi/

Zoom Phone Türkiye’de Kullanıma Sunuldu

EPN Haber Merkezi/
Etiketler: logo

Aradığınız bir şey mi var?

Yazılardan Seçmeler

  • Lenovo, Ferrari’ye Uğurlu Geldi
    26 Mart 2018
  • Paynet’te Yeni CMO
    19 Haziran 2020
  • Vepara’ya Merkez Bankası’ndan Faaliyet Onayı
    22 Ağustos 2022

Son Haberler

  • Eğitimde Yeni Dönem
    26 Mayıs 2026
  • Akıllı Telefonları Hedef Alan NFC Tabanlı Dolandırıcılık …
    26 Mayıs 2026
  • Tunçmatik’ten “Menzil Kaygısını” Bitirecek Çözüm
    26 Mayıs 2026
  • Türk Telekom’dan Girişimci Kadınlara Destek
    26 Mayıs 2026
  • Edisyn ile Online Görüşmelerde Verimlilik Zirve Yapıyor
    25 Mayıs 2026

Enterprise Next

  • Künye
  • Hakkımızda
  • RSS
Enterprise Next Copyright © 2026.
Enterprise Next içeriğini link vermek ve kaynak göstermek koşuluyla, kısmen alıntı yaparak kullanabilirsiniz.