• HPE Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey
  • İndirim Sezonunda Siber Tuzaklara Dikkat
  • “Yapay Zeka Disleksi Tanısında Yüzde 99’luk Doğruluk Sağladı”
  • Yetenek Açığını Kapatmak
  • E-Ticaretin Bel Kemiğini KOBİ’ler Oluşturuyor
  • Profesyoneller “Siber Bağışıklık” Yaklaşımına Sıcak Bakıyor
  • Finans Uygulamalarında Yeni Büyüme Dönemi
  • Türkiye’nin 2025 Alışveriş Tercihleri Açıklandı
  • 2026 “Kamusal Zekâ Yılı” İlan Edildi
  • Güvenilir Yapay Zeka Ajanlarının Temeli

Enterprise Next

Menü
  • Manşet
  • Gündem
  • Konuk Yazarlar
  • Makaleler
  • Epnext TV
  • Autonext
Ana Sayfa
Gündem
Logo’dan Öğrencilere Staj Fırsatı

Logo’dan Öğrencilere Staj Fırsatı

EPN Haber Merkezi/ 4 Mart 2021/ Gündem/
Logo, 2021 yılı stajyer alımı sürecini başlattı. Her yıl “Log-in” adı altında üniversite öğrencilerine staj imkânı sunan firma gençlerin gerçek bir iş deneyimi yaşamasına da önem veriyor.

Logo Yazılım, geçtiğimiz yıllarda gençler tarafından ilgiyle karşılanan Log-in Staj Programını 2021’de de sürdürüyor. Uzaktan çalışma kültürüne uygun olarak 2020 yılında olduğu gibi bu yıl da uzaktan gerçekleştirilecek olan staj programına üniversite öğrencileri başvurabiliyor. Başvurular 15 Şubat – 31 Mart tarihleri arasında yapılacak.

2021 yılı stajyerleri uzaktan bir staj deneyimi yaşayarak Logo’nun çalışma kültürüne dahil olacaklar ve iş hayatında ihtiyaç duyabilecekleri, onlara uygun olarak geliştirilen eğitim programlarına da katılma imkanları bulacaklar.

Log-in staj programı katılımcıların görüşmeler, teknik test, case study yöntemleriyle belirlenmesinin ardından oryantasyon ile devam edecek. Süreç sırasıyla; Gölge Liderlerle Tanışma, staj sürecinin başında yapılan “beklenti anketleri”, online eğitimler, ekiplerle projelerde görev alma, gölge liderler ile geri bildirim toplantılarıyla devam ediyor ve staj sonunda değerlendirme anketleri gerçekleştiriliyor.

2020’da rekor başvuru oldu

2020 yılında yaklaşık 4000’in üzerinde stajyer adayı programa başvurdu. Adaylarımız için 1650 video mülakat, 1600 teknik sınav, 200’den fazla vaka analizi hazırlandı. Stajyerler mesleki eğitim alanında bağlı bulundukları ekiplerden eğitim almanın yanında oryantasyon sürecinden başlayarak iş hayatında ihtiyaç duyacakları eğitimleri de aldılar. 2020 yılında %50 kadın erkek oranıyla 81 stajyer Logo’da staj yolculuğunu tamamladı. Stajyerler bu süreçte oryantasyon programı, sosyal beceriler ve teknik eğitimlere de katıldı. Ayrıca staj sonunda toplam 21 stajyer, kariyerlerine Logo’da devam etme fırsatı buldu.

Tweet

Yazar Hakkında

EPN Haber Merkezi

Enterprise Next, gündeme dair gelişmeleri en güncel yurt içi ve yurt dışı kaynaklardan yansıtan kurumsal teknoloji basınının lider markasıdır.

Bu haberler de İlginizi Çekebilir

Kaspersky, 2014’ten Bu Yana Aktif Olan Skygofree’yi Keşfetti

EPN Haber Merkezi/

Yapay Zeka: 2020’de Daha Az ile Daha Fazlasını Yapmak

EPN Haber Merkezi/

Koç: Siber Güvenlik” Artık Milli Meseledir

EPN Haber Merkezi/
Bilişim Zirvesi

Dünyanın merak ettiği konuşmacılar 22-23 Kasım’da Bilişim Zirvesi’ne Geliyor

EPN Haber Merkezi/
Etiketler: logo

Aradığınız bir şey mi var?

Yazılardan Seçmeler

  • E-ticarette Kadın Girişimci Sayısı Yüzde 50 Arttı
    2 Temmuz 2021
  • Yazılım Üretimi Oyunun Kurallarını Değiştiriyor
    18 Nisan 2017
  • TCL, Çok Sayıda Yeni 5G CPE Ürününü Tanıttı
    20 Ekim 2022

Son Haberler

  • question mark neon signage
    HPE Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey
    10 Ocak 2026
  • “PİLOT Girişimlerinin Portföy Değeri 600 Milyon Doları …
    9 Ocak 2026
  • Kırsal ve Kritik Altyapılarda Kapsama Sorunu Ortadan …
    9 Ocak 2026
  • Teknolojide Kadın Derneği’nden Yeni Nesil Yönetişim Adımı
    9 Ocak 2026
  • TD SYNNEX, Cloudflare Ürünlerinin Türkiye Dağıtımını Yapacak
    8 Ocak 2026

Enterprise Next

  • Künye
  • Hakkımızda
  • RSS
Enterprise Next Copyright © 2026.
Enterprise Next içeriğini link vermek ve kaynak göstermek koşuluyla, kısmen alıntı yaparak kullanabilirsiniz.