OPPO Servis’te Gözünüz Arkada Kalmayacak

Stratejik ortağı AGM Teknoloji ile Türkiye pazarında faaliyetlerini sürdüren OPPO, İstanbul Kuruçeşme’deki servis merkeziyle tüm müşterilerine hizmet veriyor.

Satış sonrası hizmet kalitesiyle öne çıkan ve küreselde yaklaşık yüzde 1-2 arasında bir rakamla bakım için geri dönüş oranı en düşük markalar arasında yer alan OPPO, İstanbul Kuruçeşme’deki servis merkeziyle de kullanıcılarına güven veriyor.

OPPO’nun müşteri memnuniyetine olan bağlılığını sergileyen bir merkez haline dönüştürülen Servis Merkezi, randevu sistemiyle çalışıyor ve kullanıcılar dilerlerse ürünlerini elden dilerlerse de kargo ile merkeze ulaştırabiliyor.

Online randevu ile müşteriler çok mutlu

Bu yeni merkezin esnek yapısı sayesinde en geç 24 saat içinde cihazları çalışır durumda müşterilerine teslim ettiklerini belirten AGM Teknoloji Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Değer Gargılı, “Biz kullanıcılarımızı, ilk satın almalarından uzun süre sonra da destekleme taahhüdümüzün her zaman arkasında duruyoruz. Ürünlerimizin geri dönüş oranı yaklaşık yüzde 1-2 gibi rakamlarda ve her ürünümüze 2 yıl garanti desteği sunuyoruz. AGM daha önce satılan ürünlerin de servis sorumluluğunu üstlendi. Çağrı merkezimiz İstanbul ve Ankara’da olmak üzere 7×24 destek veriyor. Cihazlarımıza uzaktan çevrimiçi servis ve güncelleme desteği de sunuyoruz” dedi.

Serviste yaklaşık 20 kişilik bir teknisyen kadrosu, kargo kayıt elemanları, çağrı merkezi yönetimi ve yedek parça ekipleriyle OPPO müşterilerine hizmet verdiklerine vurgu yapan Gargılı, “Tüm OPPO kullanıcıları burada ürünlerine servis hizmeti alabiliyor. Biz AGM Teknoloji olarak Türkiye’de OPPO ürünlerinin üretimi, satış pazarlaması ve satış sonrası hizmetlerinden sorumluyuz ve Mayıs 2024 tarihinden bu yana da Kuruçeşme’de kullanıcılarımıza hizmet veriyoruz. AGM Teknoloji olarak sadece yeni ürünlerin değil daha önce Türkiye’de üretilmiş ürünlerin de teknik desteklerini biz sağlıyoruz” dedi.

Bir saatte onarım taahhüdü

OPPO kullanıcılarının dilerse elden dilerse kurye ile servise ulaştırdıkları ürünleri bir saatte çalışır hale getirmek gibi bir taahhütleri olduğunu da belirten Değer Gargılı, “Müşterilerimiz bize ister garantili ister garanti dışı olsun ürünlerini teslim ettikten bir saat sonra cihazı kullanıma hazır hale getirmeyi hedefliyoruz. Eğer bu hedefimizi de gerçekleştiremezsek kullanıcımızı mağdur etmemek adına ikame bir cihaz sağlıyoruz. Kendi cihazlarını almaya geldiklerinde de ikame cihazlarını teslim ederek süreci tamamlıyorlar. İstanbul Kuruçeşme dışında Türkiye’de yedi bölge ve şehirde yetkili servislerimiz de bulunuyor” şeklinde görüş belirtti.

Serviste sürprize yer yok

Oppo.com üzerinde tüm yedek parça listesini yayınladıklarını belirten Değer Gargılı sözlerini şu şekilde bitirdi:
“Müşterimiz oppo.com üzerindeki destek sayfamızda yer alan fiyat listemizden cihazına ait tüm yedek parça fiyatlarını görebiliyor. Bu sayede ekran, pil, hoparlör veya mikrofon değişimi için ürününü bize teslim eden kullanıcımız ne kadar ödeme yapacağını biliyor. Ayrıca yine sitemizde yer alan Sıça Sorulan Sorular sekmesinden de yine cihazları ve cihazlarının bakım süreçleri hakkında detaylı bilgi alabiliyorlar.”

OPPO servis merkezi turumuzu ve Değer Gargılı ile gerçekleştirdiğimiz sohbeti aşağıdan izleyebilirsiniz.

Sizin de bu konuda söyleyecekleriniz mi var?