“Yapay Zekaya Bir de Böyle Bakın”

Salesforce Akdeniz, Orta Asya ve Doğu Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Sinan Erkiner, Enterprise Next röportajlarında konuğumuz oldu.

Yapay zeka kavramı, son kullanıcıların olduğu kadar işletmelerin de radarına girmiş durumda. Kurumlarındaki iş süreçlerini daha kolay, daha esnek ve daha çevik hale getirmek isteyen yöneticiler de çeşitli yapay zeka araçlarına yöneliyor. Tam da burada Salesforce’un Data Cloud isimli yeni ürünü devreye giriyor.  Data Cloud, 8 ay kadar önce tanıtılmasına rağmen bu süre zarfında da en hızlı büyüyen Salesforce ürünlerinden biri olmayı başarmış durumda.

Geçtiğimiz günlerde ülkemizi ziyaret eden Salesforce Akdeniz, Orta Asya ve Doğu Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Sinan Erkiner ile sohbet etme olanağı bulduk. Yapay zekanın işletmeler için öne çıkan başlıklardan olduğuna vurgu yapan Erkiner, işletmeler tarafında trapped data diye tabir edilen tutsak verinin çok büyük değer taşıdığını ve mutlaka değerlendirilmesi gerektiğini belirtiyor.

Neyse biz lafı çok uzatmayalım ve konuyla ilgili detayları Salesforce Akdeniz, Orta Asya ve Doğu Avrupa Bölgesi Başkan Yardımcısı Sinan Erkiner‘den dinleyelim.

Sizin de bu konuda söyleyecekleriniz mi var?